Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Fluitschip op zeebodem is uit 1636

DEN HAAG

Het wrak van het Nederlandse fluitschip dat vorig jaar 85 meter diep op de bodem van de Baltische Zee is gevonden, heeft een gravering met het jaar 1636 en een afbeelding van een zwaan, meldt de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Het moet dus uit genoemd jaar stammen.

1 / 1
Het 17e eeuwse fluitschip is na bijna 400 jaar nog vrijwel intact. (Foto Badewanne)

Het 17e eeuwse fluitschip is na bijna 400 jaar nog vrijwel intact. (Foto Badewanne)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook