Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kotters tegen de kant voor vakantie

IJMUIDEN

Nu de vakantie is aangebroken en de scholen zijn gesloten besluiten veel vissers hun kotter enkele weken voor de kant te leggen. De hele bemanning kan dan op vakantie. Voorheen werd veelal doorgevist, maar het valt tegenwoordig niet mee voor een paar reizen opstappers te vinden.

1 / 1
De GO-5 op de helling van Van Laar in IJmuiden. (Foto Bram Pronk)

De GO-5 op de helling van Van Laar in IJmuiden. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook