Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeetransport levend vee in Europa onder vuur

DEN HAAG

Demissionair minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil dat het zeetransport van levend vee over lange afstanden in Europa zo snel mogelijk wordt verboden.

1 / 1
Het duurt nog enkele jaren voor het vervoer van levend vee in Europees verband mogelijk wordt verbonden. Nederland, Duitsland en Luxemburg zijn nu al voorstander van een dergelijk verbod. (Foto uit video Animal Rights)

Het duurt nog enkele jaren voor het vervoer van levend vee in Europees verband mogelijk wordt verbonden. Nederland, Duitsland en Luxemburg zijn nu al voorstander van een dergelijk verbod. (Foto uit video Animal Rights)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.Teunisse

    Klopt, Heel de regering een brevet van onvermogen.

  • elzinga

    Carola doet een laatste poging om nog iets kapot te maken. boeren, vissers alles en iedereen helpt ze naar de kloten. deze mevrouw verraad haar eigen afkomst.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook