Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Meeste nieuwbouworders naar Koreaanse scheepsbouwers

SEOUL

De Zuid-Koreaanse scheepsbouw heeft in het eerste halfjaar van 2021 voor 10,88 miljoen dwt aan orders in de wacht gesleept. Dat is het hoogste tonnage in 13 jaar, meldt het Londense Clarkson Research.

1 / 1
Hyundai Heavy Industries ontving orders voor duurdere schepen. (Foto Hyundai)

Hyundai Heavy Industries ontving orders voor duurdere schepen. (Foto Hyundai)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook