Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Milieuorganisatie Bloom wil dat Nederland wordt vervolgd voor pulsfraude

Parijs

De Franse milieuorganisatie Bloom wil dat Nederland wordt vervolgd voor de ‘illegale praktijken’ rondom de pulsvisserij. De Europese Commissie heeft, volgens Bloom, na de onthullingen van de NOS voldoende materiaal om Nederland te vervolgen. Sinds 2017 beticht Bloom Nederland al van strafbare praktijken.

1 / 1
De Pulswing is sinds vandaag, 1 juli, verboden. (Foto Wikipedia)

De Pulswing is sinds vandaag, 1 juli, verboden. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook