Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stewards gaan deze zomer pleziervaart helpen in drukke sluizen

Rotterdam

Rijkswaterstaat zet ook in de zomerperiode van 2021 stewards in om de pleziervaart te helpen in drukke sluizen. Waar nodig zullen de stewards helpen bij het afmeren en het kiezen van een plekje in de sluiskolk. De inzet van stewards is onderdeel van de campagne ‘Varen doe je samen!’.

1 / 1
Een steward in actie op de Grevelingesluis. (Foto Rijkswaterstaat)

Een steward in actie op de Grevelingesluis. (Foto Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook