Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

STC Group krijgt nieuw opleidingsschip De Stormmeeuw

ROTTERDAM

De Rotterdamse STC Group heeft een nieuw opleidingsschip, de ‘Stormmeeuw’. De school neemt het schip over van de Rijksrederij. Het vorige opleidingsschip, de ‘Delfshaven’, is per 1 mei overgedragen aan het Zeekadetkorps ‘Jacob van Heemskerck’ uit Schiedam.

1 / 1
De Stormmeeuw in actie als douanevaartuig. (Foto Bram Pronk)

De Stormmeeuw in actie als douanevaartuig. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook