Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Provincie Zeeland op zoek naar meer ligplaatsen binnenvaart

Zeeland

De provincie Zeeland gaat actief op zoek naar nieuwe ligplaatsen voor de binnenvaart. Tijdens de Provinciale Statenvergadering is een motie daarvoor aangenomen. De motie, ingediend door de SGP, werd met 33 stemmen voor en 5 tegen aangenomen. Het College van Gedeputeerde Staten moet nu het ligplaatsentekort in kaart brengen en op basis van dat onderzoek een plan van aanpak opstellen.

1 / 1
Vooral Vlissingen is een knelpunt volgens de statenfractie van de SGP (Foto SGP Zeeland)

Vooral Vlissingen is een knelpunt volgens de statenfractie van de SGP (Foto SGP Zeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook