Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Münsterland verlaat dok Niestern Sander voor laatste fase conversie

DELFZIJL

Koninklijke Niestern Sander in Delfzijl is begonnen aan de laatste fase van de ombouw naar LNG van het Duitse passagiersschip Münsterland. Het schip heeft de doklocatie van scheepswerf Koninklijke Niestern Sander in Delfzijl verlaten en wordt verder afgebouwd aan de binnendijkse locatie van de werf.

1 / 1
Het interieur van het passagiersschip Münsterland wordt afgebouwd. (Foto Niestern Sander)

Het interieur van het passagiersschip Münsterland wordt afgebouwd. (Foto Niestern Sander)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook