Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

FlexFueler 002 voert eerste bunkering uit

BORSSELE

De LNG-bunkertanker FlexFueler 002 van Titan LNG heeft op de ankerplaats Everingen bij Borssele haar eerste bunkering uitgevoerd. Het ontvangende schip was de shortsea ruwe-olietanker Current Spirit van Teekay.

1 / 1
De FlexFueler 002 op weg naar haar eerste klant, de Current Spirit van Teekay. (Foto Titan LNG)

De FlexFueler 002 op weg naar haar eerste klant, de Current Spirit van Teekay. (Foto Titan LNG)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook