Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritime Platform: Hoe ziet de toekomst van draagvleugels eruit?

ROTTERDAM

Johan Schonebaum is met zijn jonge team bezig om het ontwerp van draagvleugels te revolutioneren. Oplossingen om efficiƫnter met energie om te gaan en het verminderen van de weerstand zorgen niet alleen voor een verminderde uitstoot, maar leveren ook economische voordelen op. Hoe ziet de toekomst van draagvleugels eruit en hoe kunnen deze bijdragen aan een schonere scheepvaart?

1 / 1
Johan Schonebaum laat met trots de awards zien die Flying Fish al heeft gewonnen. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Johan Schonebaum laat met trots de awards zien die Flying Fish al heeft gewonnen. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook