Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Deel garnalenvissers Waddenzee laat zich uitkopen

Leeuwarden

Negentien garnalenvissers hebben afgelopen maand hun visvergunning aangeboden voor de opkoopregeling van het Waddenfonds. Dat fonds had 10 miljoen euro beschikbaar gesteld om vergunningen van de vissers uit te kopen. Daardoor kunnen delen van de Waddenzee worden gesloten voor de garnalenvisserij.

1 / 1
Garnalenkotter

Garnalenkotter

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook