Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritieme lintjesregen vooral KNRM-feestje

DEN HAAG

In maritiem opzicht was de ‘Lintjesregen’ op maandag voor Koningsdag dit jaar vooral een KNRM-feestje. De reddingmaatschappij is liefst 14 onderscheidenen rijker. In de speciale editie van de Staatscourant tellen we op 2832 onderscheiden Nederlanders nog drie andere gedecoreerden uit de maritieme wereld.

1 / 1
De Scheveningse KNRM-redder Marco di Giorgi. Foto KNRM.

De Scheveningse KNRM-redder Marco di Giorgi. Foto KNRM.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook