Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Twee schippers aangehouden voor valsheid in geschrifte

TIEL

Agenten van de Landelijke Eenheid Zuid-Oost van de politie hebben afgelopen woensdag tijdens een controle bij Tiel op een tanker twee schippers aangehouden.

1 / 1
De aangehouden tanker bij de Prins Bernhardsluizen in Tiel, de naam is door de politie onleesbaar gemaakt (Foto Landelijke Eenheid)

De aangehouden tanker bij de Prins Bernhardsluizen in Tiel, de naam is door de politie onleesbaar gemaakt (Foto Landelijke Eenheid)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • kazet

  Als je niet meewerkt moet je mee naar het bureau. Normale gang van zaken toch.

 • M.L. Kroezen

  Denk dat normaal ook een boete zou zijn afgegeven als ze hadden mee gewerkt. Door dit te weigeren help je jezelf ook niet echt.

 • rienkabrahamse

  Politie moet nog een paar jaar wachten, dan is er niemand meer om te controleren, vaart iedereen op afstand. Komt de gemeente politie op kantoor kijken. Kunnen we de politie te water ook opdoeken. Het moet niet gekker worden allemaal. Een boete nog tot daar aan toe, maar aanhouden? Of is het al bijna 1 april?

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook