Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Neste wil nieuwe raffinaderij openen op Maasvlakte

ROTTERDAM

De Finse brandstofproducent Neste gaat mogelijk een nieuwe raffinaderij openen op de Rotterdamse Maasvlakte, in de buurt van zijn al bestaande raffinaderij. Vooral de significant lagere investeringskosten werken in het voordeel van Rotterdam. De definitieve beslissing wordt pas eind 2021, begin 2022 genomen.

1 / 1
De raffinaderij van Neste op de Maasvlakte. (Foto Neste)

De raffinaderij van Neste op de Maasvlakte. (Foto Neste)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook