Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Verder vergroenen is een lastige keuze

ZWOLLE

Schipper Ferry Wemeijer (42) heeft voor zijn binnenvaartschip Vlieland een Green Award. Op zijn vorige Vlieland liet hij al ‘groene’ roeren plaatsen, tegelijkertijd met een nieuw stuurwerk. Nu staat hij opnieuw voor de keuze om zijn schip verder te vergroenen en is een offerte gevraagd voor ‘groene’ roeren om brandstof te besparen. Nog verder gaan is volgen Wemeijer lastig, omdat dé oplossing voor verduurzaming nog niet voorhanden is.

1 / 1
Schipper Ferry Wemeijer: 'Mensen van de wal hebben heel ouderwets beeld van binnenvaart. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Schipper Ferry Wemeijer: 'Mensen van de wal hebben heel ouderwets beeld van binnenvaart. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook