Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Digitalisering binnenvaart en stuurhut veel verder dan het lijkt

Rotterdam

In de stuurhut van de binnenvaartschipper is steeds meer hard- en software te vinden. Het moet het varen efficiënter en eenvoudiger maken. Wat is de laatste stand van zaken op het gebied van digitalisering in de binnenvaart? Schuttevaer zet de ontwikkelingen op een rij. (Gratis te lezen).

1 / 1
De Fjord 1

De Fjord 1

Autonoom varende schepen, brughoogtedetectie en weersbestendige computers. Lees er alles over in onze gratis te downloaden Special Digitalisering. Bent u betalend abonnee van Schuttevaer? Dan kunt uiteraard zonder verdere registratie het artikel lezen.

Het artikel wordt u aangeboden door Panasonic Toughbook (Rene Quist)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook