Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Personeel ECT weer aan de slag na hervatting cao-gesprekken

ROTTERDAM

Het personeel bij ECT Delta en ECT Euromax zijn weer aan de slag gegaan. Maandagavond werden de gesprekken over een nieuwe cao hervat. Sinds maandagmiddag draaien de terminals weer op volledige operationele capaciteit.

1 / 1
De Euromax-terminal van ECT op de Maasvlakte van Rotterdam. (Foto ECT)

De Euromax-terminal van ECT op de Maasvlakte van Rotterdam. (Foto ECT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook