Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gemeente Grave moet scheepswerf miljoenen betalen

Grave

De gemeente Grave is verantwoordelijk voor het faillissement van de scheepswerf in Grave in 2012 en kan een miljoenenclaim verwachten. De Hoge Raad verwierp afgelopen week het hoger beroep van de gemeente.

1 / 1
De gemeente Grave is verantwoordelijk voor het faillissement van de scheepswerf in Grave in 2012

De gemeente Grave is verantwoordelijk voor het faillissement van de scheepswerf in Grave in 2012

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • Han Kersten

  Als bestuurders verantwoordelijk worden zijn ze wellicht helemaal niet meer bereid hun nek uit te steken voor de burgers

 • J.Teunisse

  En dan Vianen. Gepruts van gemeeente tegenover een betonfabriek. Nu definitief € 90.000.000,– negentig miljoen. euro. Winstderving . Uitspraak is onherroepelijk. Het jaarlijks budget van de gemeente Vijfherenlanden bedraagt 160 miljoen. Daar zullen de burgers van Vianen, Zederik en Meerkerk blij van worden.
  Dankzij het zgn. Pikmeer arrest zijn raadleden ambtenaren etc. niet verantwoordelijk voor de puinzooi die ze achterlaten ( Hoi Team Fraude en Pluk de burger , Hoi Asscher, Hoi Wiebes ) Toeslagen affaire. Ja Nederland achtervolgt beruchte corrupte staten , zo lijkt. We hebben nog geen koppasitie, maar veel zal het niet schelen.

 • Industrie6d6

  Het wordt tijd dat ze bestuurders ook persoonlijk kunnen plukken in geval van wanbestuur! Dat leert ze misschien eens even goed na te denken over de consequenties van hun besluitvorming alvorens een beslissing te nemen.

  M. Smitsman

 • j.hagens

  De Gemeente moet maar 2 Miljoen betalen, denkt ze, ook hier zal ze wel weer voor gaan procederen, en de zaak gaan rekken.
  Dit spant nog niet de kroon, lees in een ander dagblad, dat de Gemeente VijfHeerenlanden € 90 miljoen moeten betalen aan de Fa Niemans die ze ook om zeep hebben geholpen, hoezo capabele bestuurders, nu kan de gemeenschap ophoesten voor hun nalatigheid.
  DE mensen verliezen hun baan, ook daar denken deze mensen niet aan, de gemeentes bouwen Huizen op deze grond en verkopen deze met dikke winst, en de koper betaalt het gelag, hoe verrot is de maatschappij?

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook