Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Mijlpaal: CoVadem heeft 250 metende schepen onder zijn hoede

AMSTERDAM

Het is CoVadem gelukt om de mijlpaal van 250 aangesloten metende schepen te halen. Met deze vlootomvang worden volgens het bedrijf voldoende gegevens verzameld over de waterdieptes op de Rijn en Waal om betrouwbare vaardiepte-informatie te genereren.

1 / 1
Een van de deelnemende schepen: de Forens van Scheepvaartbedrijf Forens. (Foto CoVadem)

Een van de deelnemende schepen: de Forens van Scheepvaartbedrijf Forens. (Foto CoVadem)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • casimir1

    Klik dan verder en lees het niet!

  • Formosa

    zo zinloos

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook