Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duits vervoer ook in juli fors lager: -10,9% 

WIESBADEN

Met 15,5 miljoen ton lag het vervoerde tonnage over de Duitse binnenwateren in juli maar liefst 10,3% lager dan diezelfde maand in 2019, toen de effecten van corona en het afnemende kolenvervoer nog niet merkbaar waren.

1 / 1
Vervoerd tonnage en vervoersprestaties op Duitse binnenwateren 1995-2019. (Bron BDB)

Vervoerd tonnage en vervoersprestaties op Duitse binnenwateren 1995-2019. (Bron BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook