Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Cypriotisch containerschip loopt aan de grond in Straat Singapore 

SINGAPORE

Het onder de Cypriotische vlag varende containerschip Tina 1 is in de Straat Singapore aan de grond gelopen. Dat gebeurde nadat het een Iraans containerschip aanvoer, dat daar al zes maanden eerder aan de grond was gelopen na een aanvaring met een Indonesisch vrachtschip.

1 / 1
De Tina 1 voer op het achterschip van de Iraanse Shahraz. (Foto Piet Sinke - Maasmond Maritime)

De Tina 1 voer op het achterschip van de Iraanse Shahraz. (Foto Piet Sinke - Maasmond Maritime)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook