Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #109 ’Loflied op de langzaamloper (44) – Deutz REMS 142 op de Willem-Marie’

AMSTERDAM

‘Mijn vader heeft haar in 1936 gekocht, ikzelf ben van 1938, ik heb er mijn hele leven mee opgetrokken,’ vertelt Willem van IJsseldijk over zijn sleepboot Willem-Marie. De boot werd in 1910 gebouwd bij Bodewes in Martenshoek en in de machinekamer staat een Deutz REMS 142 uit 1933.

1 / 1
(Beeld uit video)

(Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • U. Deen

  Mooie motor ,keert snel om . Jammer van de onzekere toekomst . Vroeger was het'” drank “maar nu is het “europa maakt meer kapot dan je lief is

 • 2biggen1945

  Prachtig Willem

 • Han Kersten

  mooi!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook