Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Twee Turkse scheepsslopers krijgen EU-toelating

BRUSSEL

De Europese Unie heeft twee Turkse sloopwerven goedkeuring toegekend voor het slopen van schepen onder de Europese regelgeving. Ook een bedrijf in Zuid-Afrika heeft plannen om ‘groen’ te gaan slopen en wil aan de EU-voorschriften gaan voldoen.

1 / 1
Scheepssloperij in Aliaga (Foto Ship Recyclers’ Association of Turkey)

Scheepssloperij in Aliaga (Foto Ship Recyclers’ Association of Turkey)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook