Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Doden bij aanvaring tanker en vissersboot voor Turkse kust

Istanbul

Een botsing tussen een Turks vissersboot en een Griekse tanker heeft zeker vier levens geëist. Het incident gebeurde in de vroege ochtend op een kleine dertig kilometer ten zuiden van de Turkse stad Adana.

1 / 1
Volgens de Turkse media is de vissersboot

Volgens de Turkse media is de vissersboot "Polatbey" bij de aanvaring met de tanker "Efessos" overvaren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook