Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitse natuurbeschermers willen geen coronacruises in Waddenzee

HUSUM

Duitse natuurbeschermers waarschuwen voor de groeiende tendens om in de Waddenzee cruises te houden. Het Waddengebied, dat zich uitstrekt van Nederland tot Denemarken, is steeds meer in trek omdat traditionele cruisebestemmingen door corona taboe zijn.

1 / 1
Een cruiseschip van Hapag Lloyd, dat over de Waddenzee vaart. (Foto Hapag Lloyd)

Een cruiseschip van Hapag Lloyd, dat over de Waddenzee vaart. (Foto Hapag Lloyd)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook