4,6 miljoen euro ligt klaar voor duurzame scheepsbouw

Wie duurzame en innovatieve techniek wil toepassen in een nieuwbouwschip of tijdens een verbouwing, kan nog net inschrijven voor de Subsidie Duurzame Scheepsbouw 2020. Er ligt voor dit jaar ruim 4,6 miljoen euro klaar.

Door het plaatsen van een asgenerator op de hoofdmotor, zoals hier op het containerschip Monika Deymann, hoeft er geen aparte generator te draaien, met minder uitstoot als gevolg. (Foto Bart Oosterveld)
Door het plaatsen van een asgenerator op de hoofdmotor, zoals hier op het containerschip Monika Deymann, hoeft er geen aparte generator te draaien, met minder uitstoot als gevolg. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

4,6 miljoen euro ligt klaar voor duurzame scheepsbouw | Schuttevaer.nl

4,6 miljoen euro ligt klaar voor duurzame scheepsbouw

Wie duurzame en innovatieve techniek wil toepassen in een nieuwbouwschip of tijdens een verbouwing, kan nog net inschrijven voor de Subsidie Duurzame Scheepsbouw 2020. Er ligt voor dit jaar ruim 4,6 miljoen euro klaar.

Door het plaatsen van een asgenerator op de hoofdmotor, zoals hier op het containerschip Monika Deymann, hoeft er geen aparte generator te draaien, met minder uitstoot als gevolg. (Foto Bart Oosterveld)
Door het plaatsen van een asgenerator op de hoofdmotor, zoals hier op het containerschip Monika Deymann, hoeft er geen aparte generator te draaien, met minder uitstoot als gevolg. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer