Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Investeer niet in grotere, maar betere flyshooters’

STELLENDAM

Schaalvergroting is een bekend fenomeen in de visserij. Maar grote vissersschepen liggen de laatste jaren vaak onder vuur van NGO’s en kleinschalige vissers. Misschien is het verstandiger te investeren in beter uitgeruste, maar kleinere vaartuigen, stelt kotterbouwer Leon Padmos uit Stellendam.

1 / 2
Flyshooters van bescheiden afmetingen in aanbouw bij machinefabriek Padmos in Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

Flyshooters van bescheiden afmetingen in aanbouw bij machinefabriek Padmos in Stellendam. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook