Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MCA Brabant biedt tool Navigate voor multimodaal containervervoer aan

DEN BOSCH

MCA Brabant biedt vanaf half september 2020 op de vernieuwde website voor verladers Navigate aan. Navigate is een online tool ontwikkeld door Havenbedrijf Rotterdam en voor de planning van wereldwijd containervervoer. Het vervoer van containers tussen de zeehavens en Brabant is sterk multimodaal georiënteerd.

1 / 1
RQU MCA Brabant biedt tool Navigate aan

RQU MCA Brabant biedt tool Navigate aan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook