Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

OCIMF neemt EBIS over: ‘Verwacht nieuwe checklists’ 

LONDEN

EBIS, het European Barge Inspection Scheme voor de binnentankvaart, wordt 1 januari overgenomen door het Oil Companies International Marine Forum (OCIMF). EBIS wordt dan opgenomen in het SIRE-programma, oftewel het Ship Inspection Report Programme van OCIMF.

1 / 2
Tankvaartondernemers die voor de grote oliemaatschappijen willen vervoeren moeten voldoen aan de veiligheidseisen van het European Barge Inspection Scheme (EBIS). (Foto Port of Rotterdam)

Tankvaartondernemers die voor de grote oliemaatschappijen willen vervoeren moeten voldoen aan de veiligheidseisen van het European Barge Inspection Scheme (EBIS). (Foto Port of Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Hein Danser

    Ik lees– en is gebaseerd op hun eigen risico inschatting– Wat me tegen staat van de majors 🙁 Wanneer de tankschipper een foutje maakt, Kan hij op de blacklist komen te staan. Wanneer steiger een foutje maakt en of telkens onzinnige protest brieven schrijft. De kontroleur NIET belt , ineens 15 m3 produkt zoek is etc.
    Er wordt gewoon met TWEE maten gemeten, en daar ben ik pissig over.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook