Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

[Update] Minister Cora van Nieuwenhuizen bij proef varend ontgassen

Rotterdam

Minister Cora van Nieuwenhuizen heeft donderdag een proef bijgewoond van een mobiele ontgassingsinstallatie. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft met het oog op het naderend verbod op varend ontgassen 250.000 euro ter beschikking gesteld om mobiele ontgassingsinstallaties te testen.

1 / 2
Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat bij een mobiele ontgassingsinstallatie.  (Foto ANP)

Minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat bij een mobiele ontgassingsinstallatie. (Foto ANP)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook