Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Continu-vissen onderwerp van discussie aan boord

URK

Bij een fiks deel van de Nederlandse kottervloot is positief praten over ‘continu-vissen’ bijkans hetzelfde als vloeken in de kerk. Strenggelovige vissers keuren het af, vanwege de zondag. Maar ook niet-gelovigen kunnen weinig waardering opbrengen. Aan dek en in de messroom is de ‘continu-visserij’ regelmatig onderwerp van gesprek.

1 / 1
De bemanningsleden Giel Drijver en Fred Wiering (rechts) van de TX-1 kunnen zich prima vinden in het continu-vissen. (Foto W.M. den Heijer)

De bemanningsleden Giel Drijver en Fred Wiering (rechts) van de TX-1 kunnen zich prima vinden in het continu-vissen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook