Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Defecte autokraan spits Fant zorgt voor ruzie met fietsers

Herent

Schipperse Arda Vos van de 49-meter spits Fant overkwam woensdag 29 juli in de buurt van het Belgische Leuven een onvoorzien probleem. Na een aflosklus kwam ze met de auto bij haar schip aan en wilde die aan boord hijsen. Het hijsen lukte aanvankelijk goed. Maar toen de auto anderhalve meter boven het jaagpad hing sloegen de vlammen uit de elektromotor van de autokraan.

1 / 1
De auto van Arda hangt onbeweegbaar boven het Jaagpad bij malterij Boordmalt in Herent en vormt daar een gevaar voor het fietsverkeer. (Foto Arda Vos)

De auto van Arda hangt onbeweegbaar boven het Jaagpad bij malterij Boordmalt in Herent en vormt daar een gevaar voor het fietsverkeer. (Foto Arda Vos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook