Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat stremt brug Grave per direct voor zwaar vrachtverkeer

GRAVE

De toestand van de brug over de stuw en de sluis bij Grave is zo slecht dat er per direct geen zwaar autoverkeer meer over mag. In een persbericht dat Rijkswaterstaat dinsdagavond heeft uitgegeven staat dat de ruim 100 jaar oude brug te lijden heeft van het zware verkeer.

1 / 1
Luchtfoto van de brug over de stuw bij Grave, opname uit 2017. (Foto: Rijkswaterstaat)

Luchtfoto van de brug over de stuw bij Grave, opname uit 2017. (Foto: Rijkswaterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook