Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Impuls voor binnenvaart Antwerpen met Europese subsidies

ANTWERPEN

Haventerminal Antwerpen Gateway breidt de faciliteiten uit voor de binnenvaart. Dat wordt gedaan door bijvoorbeeld de aanschaf van automatische stapelkranen en extra kadekranen. De uitbreiding wordt gefinancieerd door een Europese subsidie van 10 miljoen euro.

1 / 1
Werkzaamheden bij kanaaldok B3 in de haven van Antwerpen. (Foto Cape-Holland)

Werkzaamheden bij kanaaldok B3 in de haven van Antwerpen. (Foto Cape-Holland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook