Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Britse cruiserederij Cruise & Maritime Voyages op de rand van faillissement

LONDEN

Het doek lijkt te vallen voor de Britse cruiserederij Cruise & Maritime Voyages. De directie van het moederbedrijf South Quay Travel Limited meldt maandag op de website dat het bedrijf ‘under administration’ is geplaatst. Dit is in Groot-Britannië een laatste stap richting een faillissement. Alle cruises zijn per direct gecanceld, toegang tot de verdere website is geblokkeerd.

1 / 1
De Marco Polo uit 1965 van Cruise & Maritime Voyages. (Foto: Cruise & Maritime Voyages)

De Marco Polo uit 1965 van Cruise & Maritime Voyages. (Foto: Cruise & Maritime Voyages)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook