Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer zoekt leden voor redactiepanel

ROTTERDAM

Schuttevaer bestaat bijna 133 jaar. Naast de krant is Schuttevaer ook een online platform dat maandelijks meer dan 100.000 unieke bezoekers trekt en nog steeds hard groeit. Sinds juni zenden we tweewekelijks het live tv-programma Studio Schuttevaer uit. Ook organiseren wij als Schuttevaer evenementen zoals het Scheepsmotorenevent. Bij alles wat wij doen, proberen wij ons te verplaatsen in de lezer, bezoeker of kijker, maar dat kunnen we niet zonder…

1 / 1
Schuttevaer zoekt leden redactiepanel

Schuttevaer zoekt leden redactiepanel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook