Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

DFDS schrapt 650 banen vanwege coronacrisis

KOPENHAGEN

Ferryrederij DFDS maakte maandag bekend dat het 650 banen gaat schrappen. De kostenbesparing maakt onderdeel uit van een grotere bezuinigingsronde, waarmee het Deense bedrijf zich wil aanpassen aan de nieuwe marktomstandigheden.

1 / 1
Een ferry van de rederij DFDS (foto DFDS)

Een ferry van de rederij DFDS (foto DFDS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook