Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Grootschalige update van simulatoren Schiffer-Berufskolleg en DST Duisburg

DUISBURG

Wärtsilä Voyage gaat SANDRA (Simulator for Advanced Navigation Duisburg Research and Application) simulatoren grootschalig ‘upgraden’ voor het Schiffer-Berufskolleg RHEIN en het onderzoeks- en testcentum voor scheepstechniek en transport ‘DST’, beide in Duisburg.

1 / 1
Een van de binnenvaartsimulatoren in Duisburg die een grootschalige update ondergaan. (Foto Wärtsilä Voyage)

Een van de binnenvaartsimulatoren in Duisburg die een grootschalige update ondergaan. (Foto Wärtsilä Voyage)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook