Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Halfvolle veerboot is strop voor ondernemers op Wadden’

Halfvolle veerboten zorgen voor grote problemen voor ondernemers op de Waddeneilanden. Overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zorgen ervoor dat er veel minder passagiers mee mogen met de veerdiensten en dus ook minder toeristen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • elzinga

  Waarom niet dit, waarom niet dat, omdat dit land stikt in zn eigen gekte.

 • J. Hagens

  Waarom wordt de Chartervloot niet ingezet, deze liggen in Harlingen duimen te draaien, winstgevend zal het niet zijn, maar beter iets als niets.
  Is ook gelijk een reclame voor de Chartervloot.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook