Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Heerema sloopt Canadese offshoreplatformen

HALIFAX

Met het grote halfafzinkbare kraanvaartuig Thialf is Heerema Marine Contractors voor de oostkust van Nova Scotia begonnen aan het uit de Atlantische Oceaan verwijderen van een zevental gasproductieplatformen. Opdrachtgever voor het ontmantelingswerk is ExxonMobil Canada.

1 / 1
De Thialf is naar Canada vertrokken om zeven offshoreplatformen op te ruimen. (Foto: PAS Publicaties)

De Thialf is naar Canada vertrokken om zeven offshoreplatformen op te ruimen. (Foto: PAS Publicaties)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook