Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stikstofadvies: sneller herstel natuur in kwetsbare gebieden 

DEN HAAG

Verlaag de maximumsnelheid op rijkswegen en provinciale wegen die in de buurt liggen van kwetsbare natuurgebieden. Dat is een van de aanbevelingen van de commissie die onder leiding van oud-minister Johan Remkes de stikstofproblematiek onderzoekt. De scheepvaart komt mei 2020 in een vervolgrapport aan bod.

1 / 1
Binnenvaart en kustvaart komen in mei 2020 aan bod in het tweede rapport van het Adviescollege Stikstofproblematiek. (Foto Sander Wels) 

Binnenvaart en kustvaart komen in mei 2020 aan bod in het tweede rapport van het Adviescollege Stikstofproblematiek. (Foto Sander Wels) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook