Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Sabotagepoging bij schepen in Perzische Golf’

ABU DHABI

Voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is zondag 12 mei een poging gedaan om vier vrachtschepen te saboteren. Dat zegt het ministerie van Buitenlandse Zaken van het Aziatische land. Wie er verantwoordelijk is en om wat voor sabotage het gaat is niet bekendgemaakt. Twee van de vier schepen zijn olietankers van Saudi-Arabiƫ.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook