Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeilbootje omgeslagen, scheepvaart Schelde-Rijn stilgelegd

THOLEN

In het Schelde-Rijnkanaal is zaterdagavond ter hoogte Tholen een open zeilbootje omgeslagen. De twee opvarenden konden op eigen kracht de kant bereiken. Het scheepvaartverkeer was enige tijd gestremd.

1 / 1
Zeilbootje omgeslagen, scheepvaart Schelde-Rijn stilgelegd

Zeilbootje omgeslagen, scheepvaart Schelde-Rijn stilgelegd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook