Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Machinekamerbrand op Maatje Johanna bij Texel

TEXEL

Pal voor de haven van Oudeschild werd de klipper Maatje Johanna dinsdagmiddag 7 augustus getroffen door een machinekamerbrand. De ruim 22 meter lange klipper, met vier opvarenden en een hond aan boord, alarmeerde het plaatselijke havenkantoor en de Kustwacht.

1 / 1
Machinekamerbrand op Maatje Johanna bij Texel

Machinekamerbrand op Maatje Johanna bij Texel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook