Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Man zwemt ver de Westerschelde op

HANSWEERT/BRESKENS

De vrijwillige redders van KNRM-station Hansweert zijn donderdag 2 augustus aan het begin van de avond uitgerukt voor een mogelijk probleem met een zwemmer. Verontruste wandelaars sloegen alarm toen zij een zwemmer zagen die wel erg ver uit de kant was en zich bijna in de hoofdvaargeul van de Westerschelde bevond.

1 / 1
Man zwemt ver de Westerschelde op

Man zwemt ver de Westerschelde op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook