Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Politie zoekt beelden dodelijke aanvaring Scheveningen

DEN HAAG

De politie is op zoek naar beelden van de dodelijke aanvaring tussen twee snelle motorboten op donderdag 28 juni in Scheveningen. Dat was tijdens festiviteiten rond de Volvo Ocean Race.

Het ging om een RIB en een snelle kajuitboot. Bij de aanvaring vielen een dode en drie gewonden, van wie één zwaargewonde. Het ongeluk gebeurde net buiten de Scheveningse haven. Het dodelijke slachtoffer was een 56-jarige man uit de gemeente Noordenveld in Drenthe.
De politie zegt intussen tientallen getuigen te hebben gehoord, maar wil via beeldmateriaal meer inzicht krijgen in het ontstaan van de aanvaring. Getuigen die beelden hebben gemaakt kunnen contact opnemen met de landelijke eenheid, via telefoonnummer 0900-8844. (BO)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook