Instabiele Comienzo verliest 40 containers in Rotterdam

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft via Twitter bekendgemaakt dat het binnenvaartschip Comienzo haar containers afgelopen weekend heeft verloren als gevolg van een menselijke fout. Er zouden verkeerde waarden zijn ingevoerd in het stuwprogramma. Volgens schipper-eigenaar heeft de bemanning van de Comienzo geen fout gemaakt.

mtv Comienzo

ILT: softwarefout in containerstuwprogramma

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Instabiele Comienzo verliest 40 containers in Rotterdam | Schuttevaer.nl

Instabiele Comienzo verliest 40 containers in Rotterdam

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft via Twitter bekendgemaakt dat het binnenvaartschip Comienzo haar containers afgelopen weekend heeft verloren als gevolg van een menselijke fout. Er zouden verkeerde waarden zijn ingevoerd in het stuwprogramma. Volgens schipper-eigenaar heeft de bemanning van de Comienzo geen fout gemaakt.

mtv Comienzo

ILT: softwarefout in containerstuwprogramma

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer