Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste Zijderoutetrein legt 11.000 km af in 16 dagen

ANTWERPEN

De eerste exclusief voor Antwerpen bestemde Zijderoutetrein uit China heeft zaterdag 12 mei na een reis van 16 dagen zijn bestemming bereikt. De goederentrein vertrok 26 april vanuit de Chinese havenstad Tangshan en maakt deel uit van het intercontinentale Chinese ‘Belt and Road Initiative’ (BRI), waarmee China de oude Zijderoute vanuit Azië naar Europa wil laten opleven.

1 / 1
Eerste Zijderoutetrein legt 11.000 km af in 16 dagen

Eerste Zijderoutetrein legt 11.000 km af in 16 dagen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook