Co Abercrombie nieuwe directeur BLN-Schuttevaer

Co Abercrombie is benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Abercrombie heeft jarenlange werkervaring bij Transport en Logistiek Nederland (TLN), de branchevereniging van het wegtransport. Hij is reeds zeven maanden actief bij BLN-Schuttevaer als Manager Markt & Logistiek.

Co Abercrombie nieuwe directeur BLN-Schuttevaer

‘We zien Abercrombie als een volwaardig opvolger van Hester Duursema’, zegt BLN-voorzitter Roland Kortenhorst. ‘Met zijn kennis van het wegtransport en ervaring als manager binnen een vereniging menen we dat hij BLN-Schuttevaer naar een volgende fase kan leiden. Abercrombie geeft aan deze nieuwe fase met groot enthousiasme aan te gaan, waarbij hij maximaal wil inzetten op een goede interactie tussen leden, bestuur en bureau.’ (DvdM)